18 Oct
18Oct

Drejtoreshë e Shkollës

Znj. Fitore Sahiti lindi me 30.09.1969 ne Presheve. Shkollen fillore e kreu ne sh.f. " 15 Nentori", si quhej atehere shkolla fillore e Presheves, e cila gjithmone ka qene nje nder shkollat me te medha ne Serbi. Shkollen e mesme e kreu ne gjimnazin " Skenderbeu" ne vitin 1987, per ti filluar ne te njejtin vit studimet ne degen e biologjise ne FSHMN ne Prishtine. Diplomoi ne vitin 1993, duke marre titullin profesor i biologjise. Ka filluar te punoje po ne shkollen fillore ku filloi shkollimin fillor - e cila tani quhet " prof. Ibrahim Kelmendi" si mesuese e biologjise ne vitin 2002, deri ne vitin 2019, kur u emerua drejtoreshe e ketij institucioni, pozite te cilen e ushtron edhe sot.Znj. Sahiti jeton ne Bushtran, eshte e martuar, nene e nje djali dhe nje vajze.

Comments
* The email will not be published on the website.